Műköröm Női magazin

2021 őszi köröm trendek

Vidám köröm dizájn, komor semlegesség, finom pasztell – 2021 a körmünket mini festővásznakká változtatta az önkifejezés jegyében. “Rengeteg színösszeállítást fogunk látni rafinált keveréssel és párosítással” – mondja Sigourney Nunez, az OPI észak-amerikai oktatási igazgatója a 2021-es őszi köröm trendekről. “Minden előfordul majd a semlegesektől a feltűnőig, és minden a kettő között. Mindeközben a hírességek minden eddiginél kísérletezőbbek lettek, a merész árnyalatoktól a még merészebb köröm mintákig. Az alábbiakban a hírességek és az őszi kifutópálya legjobb körömszínei és művészi trendjei láthatók 2021.

“Retró”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Thee Stallion (@theestallion)

A 2000-es évek elejétől ihletett esztétika a körmökre is kiterjed, a virágok, a szívek és a pasztell színek uralják az ujjvégeket. A képen: Megan Thee Stallion bonyolult manikűrje.

Édes és “savanyú”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)

Olivia Rodrigo körme a trend esszenciája – Tom Bachik alkotása egy vamp, szíves köröm dizájn.

Pucci mintás

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Kylie Jenner bemutatja a designer logó trend legújabb inkarnációját: az absztrakt nyomatokat, amelyeket a vintage tervező, Emilio Pucci ihletett.

Narancs bomba

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Ha lehagyjuk a cseppecskéket (vagy nem) ez a narancs színű szett tökéletes lehet Halloween-ra is. Kylie-nak nagyon jól áll.

Mély és sötét

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Prabal Gurung (@prabalgurung)

Sötét körmöket őszre? Nem korszakalkotó ötlet, de azzá tehetjük, ha a fényes és matt felületekkel játszunk egy kicsit – Prabal Gurung szerint.

Fémes

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fashion Week (@fashionweek)

A fémes felületek visszatértek. Metallics have returned. Rebecca Minkoff-nál egy visszafogott körömvégen jelenik meg. “Milánóban sok minimál köröm díszítést láthattunk, kevés fémes felhanggal a modern árnyalatokon.”

Természetes

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Coach (@coach)

A kevesebb több a Coach eklektikus 2021 őszi kollekciója szerint is. A legjobb, ha nem is bővítettük a körömlakk-készletünket az utóbbi évben.

Vörös

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CHRISTIAN COWAN (@christiancowan)

Hosszú, vagy rövid, kerek vagy mandula – nem számít. Csak porold le kedvenc vörös színedet és már ragyoghatsz is.

Mivel még nem vagyunk mélyen az őszben – inkább nyárutónak nevezhetjük még egy ideig – mindenképpen érdemes a meleg, hangulatos narancs színeket kipróbálni!