Műköröm Női magazin

2022 9 legjobb körömtrendje

Ne érjen készületlenül! El kell ismernünk, hogy 2021-ben sem volt hiány nagyszerű, Insta-kész körömtrendekben, és bár 2022-ig még bő egy hónap van hátra, már látszik hogy mi jön – és tuti imádni fogjuk.

Ha még nem állsz készen arra, hogy megválj idei kedvenceidtől, ne tedd! Ismered a mondást: Ha nem romlott el, ne javítsd meg – csak frissítsd egy kicsit 2022-es csavarral.

A divathónap kifutóinak köszönhetően betekintést kaptunk a 2022 tavasz körömtrendjeinek sorába, de a TikTokon és az Instagramon is keresgéltünk, hogy megtaláljuk a legjobb jeleket arra vonatkozóan, hogy mi lesz divatos jövőre, hogy időben felkészülhess. Következzen 9 újdonság a felkapott körömszínektől a klasszikus kedvencek újragondolásáig, amelyek 2022-ben érkeznek hozzád.

A kék árnyalatai 2022-re

A chartreuse-tól a Bottega zöldig 2021 a zöldről szólt, de ne lepődj meg, ha egyre több kék árnyalat jelenik meg körülötted. A Pantone 2022 tavaszi/nyári NYFW kiemelt színei közül 10-ből 4 a kék valamely árnyalata volt. Ez a mély óceánkék körömlakk tökéletesnek tűnik a 2022-es téli hónapokban, de tavasszal és nyáron világosabb, fényesebb változatokra számíthatunk.